Allmänna villkor

Alla priser på denna webbplats är inklusive mervärdesskatt (moms) på 25%.
Om du är yngre än 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss.

Leverans

Du kommer att få en leveransbekräftelse via e-post när din leverans är på väg. Om du inte får det här meddelandet inom 3 arbetsdagar efter att ha beställt, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Inom Sverige skickar Young Enough alla sina paket genom PostNord AB. Din beställning skickas via post till ditt lokala utlämningsställe. När det har anlänt kommer du att få ett SMS-meddelande på det mobilnummer som vi har fått i samband med din beställning. Du kommer också att få en AVI via e-post, som du kan skriva ut och ta med dig när du hämtar ditt paket.

Leveranstid

Frakt inom Sverige tar 2-4 arbetsdagar.

Young Enough förbehåller sig rätten att när som helst sluta sälja och stoppa våra leveranser och korrigera eventuella prissättningsfel.
Ej uthämtade paket kommer att returneras till oss. För alla ej uthämtade paket debiteras alla avgifter i samband med returleverans.

Returnerade leveranser

Att returnera en produkt görs på kundens bekostnad, såvida produkten inte är defekt eller skadad vid leverans. Returprodukter ska skickas som postpaket, efter att du uttryckligen angett i ett email till oss att du vill returnera produkten. Vid eventuellt byte av produkt, kommer Young Enough inte betala för leverans av ersättningsprodukten. Skicka din retur hit:

Young Enough Stockholm AB
Box 1096
14123 Huddinge

Betalning

Kort

Du kan välja att betala med via Klarna eller Swish. Båda tjänsterna använder det senaste inom datakryptering och anti-bedrägeri-teknik för att hålla din information säker, vilket minskar risken för bedrägerier. Young Enough hanterar inte några kreditkortsnummer. Du får mer detaljerad information vid kassan om dessa tjänster.

Faktura och delbetalningar

I samarbete med Klarna kan du välja att betala via faktura eller dela upp din betalning.
Läs mer om Klarnas villkor
här.

Beställningar

Beställningar gjorda i en annan persons namn utan personens medgivande, eller genom andra sätt Young Enough lider ekonomisk skada kommer att rapporteras till polisen. Young Enough har rätt att ändra priser, korrigera felaktiga priser på samtliga beställningar samt slutförsäljning. Om ett pris är uppenbart felaktigt kan detta tvinga Young Enough att avbryta inköpet och återbetala eventuellt betalt belopp på bästa sätt. Detta kan utföras när som helst.

Ångerrätt

Young Enoughs returperiod är 14 dagar.

Young Enough ska, om det är under vår returperiod, återbetala dig vad du betalat för produkten / produkterna så snart som möjligt, men senast inom 30 dagar efter det att produkten returnerats. Du är skyldig att betala för returleverans av produkten.

I ditt meddelande till oss måste du tydligt ange att du ångrar ditt köp. Returperioden räknas från den dag du mottog den köpta produkten.

Återlämning av produkt

  • Du är skyldig att hålla produkten i samma skick som vid leverans.
  • Du får inte ha använt produkten, men du har rätt att undersöka den.

Kom ihåg att lådan produkten levereras i är en del av produkten.

Produkt som skadats i transporten

Om din produkt är skadad vid ankomst, om skadan är synlig eller dold, måste den omedelbart rapporteras till transportören inom 7 dagar. Det är därför viktigt att du noga granskar ditt paket när det kommer. Transportskador måste också rapporteras till Young Enough inom 14 dagar efter mottagandet.

Integritetspolicy

Enligt personuppgiftslagen (198: 204) har du rätt att känna till informationen Young Enough har registrerat om din person. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att din information korrigeras och / eller tas bort. Om så är fallet kontakta oss. All personlig information behandlas med respekt för din integritet.

Gällande lag och jurisdiktion

Dessa användarvillkor, som omfattar användningen av tjänsterna på webbplatsen, ska regleras av och tolkas i enlighet med materiell svensk lag. Genom att använda denna webbplats accepterar du att den svenska domstolens exklusiva behörighet kommer att lösa alla tvister som kan uppstå om de här villkoren inte är uppfyllda.

Force Majeure

Young Enough är inte ansvariga för eventuella brister som orsakas av omständigheter utanför vår kontroll, som direkt eller indirekt förhindrar, hindrar eller gör produktion, leverans eller frakt oekonomisk tills ett sådant hinder har tagits bort (force majeure). Sådana omständigheter ska anses innefatta svårigheter att skaffa råvaror samt andra svårigheter och störningar, inklusive men inte begränsat till krig, upplopp, arbetskonflikter, brand, översvämning, storm, olycka, bränsle- eller elbrist, transportbrist, hinder eller Avbrott i samband med sjötransporter och avbrott eller avbrott av något slag med avseende på vår utrustning eller anläggningar som anses nödvändiga för att våra avtal ska fullgöra sina skyldigheter.

Besök gärna EU’s website for Online Dispute Resolution för mer information.